Erhverv

Udenomsarealerne er en stor del af virksomheders image. Man får et godt førstehåndsindtryk, når græsplæner, belægninger og beplantninger er velplejede og harmoniske.

Dette kræver en korrekt og struktureret pleje. GEA tilbyder at udarbejde en fast plejeplan i samråd med kunden og tilbyder herefter den rette service, dvs. grundig, motiveret og faguddannet arbejdskraft, der kan leve op til individuelle krav og forventninger om kvalitet. ​

Virksomheder kan endvidere vælge at få assistance fra GEA, som et alternativ til fastansættelse af en vicevært/­ejendoms­service­teknikker.
Årsagen heraf kan være behov for fleksibel arbejdskraft i bestemte perioder mv. så virksomheden får den rette afløsning på det rette tidspunkt. ​

Vi passer erhvervsejendomme i bl.a. Middelfart, Odense, Kolding, Vejle, Fredericia og omegn. Kontakt os på 2896 9860 eller på info@g-e-a.dk.

Nyheder

​“​Vi har samarbejdet om ejendomme i Fredericia i snart 8 år og vi har på alle punkter været rigtig tilfredse med løsningen af de opgaver der er udført af GEA, som har bestået i vedligeholdelse af udenomsarealer samt snerydning. Herudover har vi også fået løst andre praktiske opgaver som har været ønsket fra vores lejere.
Det har fungeret i en rigtig god tone og til en tilfredsstillende pris. Endvidere er opgaverne løst hurtigt efter de er aftalt.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.”

Med venlig hilsen
Stig Wadmann
Direktør
ASGAARD GROUP A/S


Håndværker­fradrag

Håndværker­fradraget, også kaldet service­fradrag, er tilbage!

Læs mere på SKATs hjemmeside