Privat

GEA er et alsidigt og dynamisk firma beliggende i Middelfart og Odense, der til hver en tid står til rådighed for vores kunder som tæller virksom­heder, grund­ejer­foreninger, institutioner og private.

Almindeligt havearbejde som græsslåning, hækklipning, lugning, beskæring og snerydning bliver dækket af servicefradraget.

GEA nyanlægger og renoverer haver i alle størrelser og stilarter. Vi anlægger nye terrasser, lægger sten og fliser, sætter kantsten og laver trapper, opsætter hegn, planter nyt mm.

Når hækken og plænen skal klippes, træer og buske beskæres og jorden bearbejdes, kræver det ofte professionelt maskineri. Vi har diverse redskaber og maskiner – og står naturligvis altid klar til at påtage os opgaven med faguddannet arbejdskraft, så det bliver et godt og holdbart resultat.

Endvidere udlejning af diverse materiel f.eks. minigraver m/u fører, pladevibrator, vertikalskærer m.v.

Vi passer ejendomme i bl.a. Middelfart, Odense, Kolding, Vejle, Fredericia og omegn. Kontakt os på 2896 9860 eller på info@g-e-a.dk.

Nyheder

​“​Vi har samarbejdet om ejendomme i Fredericia i snart 8 år og vi har på alle punkter været rigtig tilfredse med løsningen af de opgaver der er udført af GEA, som har bestået i vedligeholdelse af udenomsarealer samt snerydning. Herudover har vi også fået løst andre praktiske opgaver som har været ønsket fra vores lejere.
Det har fungeret i en rigtig god tone og til en tilfredsstillende pris. Endvidere er opgaverne løst hurtigt efter de er aftalt.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.”

Med venlig hilsen
Stig Wadmann
Direktør
ASGAARD GROUP A/S


Håndværker­fradrag

Håndværker­fradraget, også kaldet service­fradrag, er tilbage!

Læs mere på SKATs hjemmeside